Zondag 12 mei

11.00u (doorlopend tot 17.00u)
kunstenfestival

Vanaf 11 uur kan het publiek genieten van verschillende tentoonstellingen, catering en workshops.

Tentoonstelling '50 jaar Ritmica'

50 jaar Ritmica laat zich nu vertellen via tientallen klasfoto's en met beeldmateriaal van oneindig veel kleurrijke gebeurtenissen. Een team van Ritmica anciens dook met veel goesting en een beetje heimwee in de archiefdozen en selecteerden stapels foto's en teksten.

Locatie: gebouw school

Project 'iedereen artiest'

Tijdens het schooljaar werden verschillende kunstwerken gemaakt door de kinderen, jongeren en volwassen, in kader van ons jaarthema 'kunst'. Deze kunstwerken worden tentoongesteld op het terrein van Ritmica. Laat u verrassen door al het moois dat werd gecreƫerd.

Locatie: park Cappenberg

Catering

Tijdens het festival kunnen jullie genieten van zeer lekkere gerechten, geserveerd door de keuken van Ritmica. Om dit goed te kunnen organiseren, is het belangrijk dat het publiek inschrijft. Inschrijven kan hier:

Daarnaast vindt U op het terrein ook verschillende lekkere snacks!

Locatie: feesttent

Kinderanimatie

Tenslotte worden doorlopend kunstworkshops georganiseerd voor de kinderen. Zo kunnen zij tijdens ons kunstenfestival hun creatieve kant ontdekken.

Locatie: gebouw spoor, gebouw school

15.00u
kunstveiling

Zondag van ons kunstenfestival staat ook in teken van de kunstveiling! Op deze dag worden kunstwerken, die gemaakt zijn door kinderen, jongeren en volwassenen van Ritmica verkocht in een kunstveiling. Dit is een ervaring die u zeker niet mag missen! 

Hou deze website verder in de gaten, de catalogus van kunstwerken en verdere informatie over het verloop van de veiling wordt in mei online gezet.