Zondag 12 mei

openingsuren: 10.30 uur tot 17.00 uur

doorlopend

kunstenfestival

Tentoonstelling '50 jaar Ritmica'

50 jaar Ritmica laat zich nu vertellen via tientallen klasfoto's en met beeldmateriaal van oneindig veel kleurrijke gebeurtenissen. Een team van Ritmica anciens dook met veel goesting en een beetje heimwee in de archiefdozen en selecteerden stapels foto's en teksten.

Locatie: gebouw school

Project 'iedereen artiest'

Tijdens het schooljaar werden verschillende kunstwerken gemaakt door de kinderen, jongeren en volwassen, in kader van ons jaarthema 'kunst'. Deze kunstwerken worden tentoongesteld op het terrein van Ritmica. Laat u verrassen door al het moois dat werd gecreëerd.

Locatie: park Cappenberg

Daarnaast vindt U op het terrein ook verschillende lekkere snacks!

11.00u tot 13.00u
brunch

Op zondag voorzien wij in de feesttent een buffet à volonté met een assortiment brood, kaas en charcuterie, quiche, zalm, spek met eitjes, fruit, yoghurt, granola/granen, enkele desserts en fruitsap.

De brunch (incl. 1 warme drank) kost 20 euro voor een volwassene, kinderen (tot 12 jaar) genieten aan de helft van de prijs. Inschrijven is noodzakelijk! De plaatsen zijn beperkt, dus wees er op tijd bij, vol is vol! 

Locatie: feesttent


11.00u tot 16.00u
Ritmica beweegt!

Op Ritmica trachten wij een duidelijke focus te leggen op beweging en gezonde voeding. In kader van gezondheid organiseren wij een gezellige wandelroute in Hove en Mortsel. Je hebt de kans zelf je route (afstand) te kiezen en komt langs verschillende voorzieningen van Ritmica. 

De routebeschrijving en uitleg kan je verkrijgen aan de kassa op het feestterrein. 

Locatie: vertrekpunt park Cappenberg


14.00u
kunstveiling

Zondag van ons kunstenfestival staat ook in teken van de kunstveiling! Op deze dag worden kunstwerken, die gemaakt zijn door kinderen, jongeren en volwassenen van Ritmica verkocht in een kunstveiling. Dit is een ervaring die u zeker niet mag missen! 

Om 14 uur starten we met een introductie (kan u plaatsnemen, worden foto's getoond van de kunstwerken, catalogussen uitgedeeld...) en om 14.30 uur wordt het eerste kunstwerk geveild! 

Hou deze website verder in de gaten, de catalogus van kunstwerken en verdere informatie over het verloop van de veiling wordt in mei online gezet.